Fuat Sezgin Ortaokulu

Vizyon: İstiyoruz ki... Okul olarak değişime açık, devamlı öğrenen, kendisini yenileyen, öğrenci merkezli, güçlü kültüre sahip, iletişim ağı kurup çatışmaları yönlendirebilen, iş doyumu ve moral sağlayarak dirik bir yapı oluşturan, tam öğrenme modelini benimsemiş, örgütsel, yönetsel ve eğitsel amaçları doğrultusunda çalışan ve devamlı iyiye ulaşmak için rekabet eden bir kurum olmak...

Misyon: "Biz, bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, becerili ve kendine güvenen, Milli Eğitimin Genel Amaçlarını kazanmış bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onları 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Biz, Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda ilköğretimin amaçlarını, genel ilkelerini ve genel konularını göz önünde bulundurarak, Toplam Kalite Yönetiminin felsefesi doğrultusunda yönetim sunarak, insana değer veren, örgüt kültürünü oluşturmuş, hizmet verdikleri tarafından her zaman tercih edilen ve en yüksek başarıyı yakalayan bir okul olmak için varız. Biz, sorgulayan, eleştiren, düşünen, düşündüklerini rahatça ifade edebilen; çağdaş, idealist, teknolojik gelişmeleri takip edebilen ‘‘İYİ İNSANLAR’’ yetiştirmek için varız."

Başarılar:

Saatler: Sabah Grubu: 07.30-12.00 / Öğlen Grubu: 12.30-17.00
Isınma: Kalorifer ve Klima
Servis Bilgisi: Öğrenci Servisi Var
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmaları TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali GAP Yeşil İnovasyon Proje Yarışması Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı

Telefon - (416) 202-3497

WEB - https://fuatsezginortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yeni Mahalle 26336.Sok.No12 Adıyaman / Merkez

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Yerleşim Yeri - Adıyaman İl Merkezinin Kuzey Batısında Türkiye Petrolleri A.O. Adıyaman Bölge Müdürlüğünün yanında.

Adres - Yeni Mahalle 26336.Sok.No12 Adıyaman / Merkez

Ulaşım Yukarı Karapınar dolmuşları ve Adıyaman Belediyesinin 3. Çevre Yolundan geçen otobüsleri okul alt sokağından geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezinde