Teknofest 2020 Gaziantep Finallerindeyiz

17.07.2020 294

Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan projemiz İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması kategorisinde İlkokul-Ortaokul seviyesi değerlendirme sonucunda başarılı görülerek Teknofest 2020'ye davet edilmiştir.

Teknofest 2020 Gaziantep festivaline Fuat Sezginin Öğrencileri takımıyla başvuran okulumuz bütün aşamaları geçerek, İlkokul-Ortaokul seviyesinde ilimizde ilk defa, Teknofest finallerine katılmaya hak kazanmıştır. İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması kategorisinde birçok zorlu elemeden geçerek finale kalan okulumuz, Teknofest finallerinde İlkokul-Ortaokul seviyesinde ilk defa olmak üzere ilimizi Eylül ayında Gaziantep'te temsil edecektir.

Toprak Lezgin KAMER, Sena Nur YÜCEDAĞ, Talha Gazi KARA, Ahmet Talha ÇALIM öğrencilerimizi ve danışman öğretmenimiz Nuri SÖNMEZ'i tebrik eder, finallerde başarılar dileriz. Projenin her aşamasına destek veren okul müdürümüz Halil İbrahim KILIÇ ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

17-07-202017-07-202017-07-2020